
شستشو و نگهداری از ظروف نچسب : قبل از استفاده برای اولین بار ظروف نچسب را به خوبی شستشو داده و بگذارید تا آب درون آن برای چند دقیقه بجوشد. سپس روغن را با یک دستمال تمیز به سطح داخلی این ظروف بمالید و برای چند دقیقه بر روی حرارت قرار دهید.
از حرارت دادن زیاد بپرهیزید: هیچ گاه ظروف نچسب خالی یا حاوی روغن را برای بیش از 5 دقیقه بر روی حرارت قرار ندهید. حرارت زیاد باعث آسیب دیدن روکش نچسب ظرف شما و از بین رفتن خاصیت نچسب آن می شود.
حفاظت از روکش نچسب: هیچ گاه از چاقو و سایر ابزار تیز برای بریدن مواد غذایی درون ظروف نچسب استفاده نکنید. همچنین از ابزار تیز و یا دارای لبه های تیز برای هم زدن مواد غذایی درون ظروف نچسب استفاده نکنید. برای حفاظت از روکش نچسب ظرف خود همیشه از ابزار پلاستیکی و چوبی استفاده کنید.
دسته های استیل: ظروف پخت و پزی که دسته استیل دارند برای استفاده بر روی اجاق گاز و درون فر مناسب هستند.
درب شیشه ای: هرگز درب شیشه ای گرم را با آب سرد نشویید.
- مناسب برای استفاده بر روی اجاق های گازی و برقی
- کف ضخیم و چند لایه
- بدون درب
- سطح داخلی نچسب به همراه لایه حفاظت کننده
قطر ماهی تابه: 28 سانتی متر
قطر کف ماهی تابه: 15.2 سانتی متر
حجم ماهی تابه: 3.7 لیتر