
نظافت و نگهداری از ظروف استیل: قبل از استفاده برای اولین بار ظرف استیل را به خوبی شستشو داده و بگذارید تا آب درون آن برای چند دقیقه بجوشد.
از حرارت دادن زیاد بپرهیزید: هیچگاه ظرف استیل خالی یا حاوی روغن را برای بیش از 2 دقیقه بر روی حرارت قرار ندهید. حرارت زیاد باعث تغییر رنگ کف قابلمه به رنگ طلایی می شود. این تغییر رنگ هیچ تاثیری بر روی عملکرد ظرف شما ندارد. ولی باید توجه داشته باشید که حرارت زیاد می تواند به کف قابلمه استیل شما آسیب برساند. در این شرایط هیچگاه قابلمه را از روی حرارت برندارید زیرا ممکن است به خودتان آسیب برسانید. حرارت زیر ظرف را خاموش کنید و بگذارید تا ظرف شما به آرامی سرد شود.
پخت و پز با نمک: هیچ گاه درون قابلمه استیل نمک را به آب سرد اضافه نکنید. اجازه دهید تا آب بجوشد، سپس نمک را به آب در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید. اضافه کردن نمک به آب سرد باعث ته نشین شدن نمک در کف ظرف و خوردگی کف قابلمه می شود. این نقاط خوردگی تاثیری بر عملکرد قابلمه استیل ندارند ولی تمیز کردن آن را سخت می کنند.
دسته های استیل: ظروف پخت و پزی که دسته استیل دارند برای استفاده بر روی اجاق گاز و درون فر مناسب هستند.
درب شیشه ای: هرگز درب شیشه ای گرم را با آب سرد نشویید.
- ساخته شده از استیل ضد زنگ
- مناسب برای استفاده بر روی اجاق های گازی و برقی
- کف ضخیم و چند لایه
- سطح داخلی از استیل مات
- سطح داخلی مدرج
- دسته جدا شدنی
قطر: 22 سانتی متر
حجم: 6 لیتر